Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Απαγορεύται το χειρογλύκανο!!

Παλαιότερα συνηθίζαμε να βλέπουμε ανακοινώσεις του τύπου "Απαγορεύεται το πτύειν"! Πλέον που η συνήθεια αυτή μετριάστηκε και σχεδόν κόπηκε, οι ανακοινώσεις αυτού του τύπου έδωσαν τη θέση τους σε άλλες πιο... "σύγχρoνες.


Οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St Andrews, όπου φοίτησε και το πριγκιπικό ζεύγος της Μ.Βρετανίας Κάθριν και Ουίλιαμ, σάστισαν όταν είδαν μια...
διαφορετική από τα συνηθισμένα ανακοίνωση έξω από τις τουαλέτες των ανδρών, που ενημέρωνε πως απαγορεύεται ο αυνανισμός!
Η ανακοίνωση που φέρει την σφραγίδα και το λογότυπο του Πανεπιστημίου, ενημερώνει πως ο αυνανισμός αποτελεί παραβίαση των πανεπιστημιακών κανονισμών και καλεί τους φοιτητές να μην λερώνουν το πρόσφατα ανακαινισμένο πάτωμα της τουαλέτας με σπέρμα!


Όπως αναφέρεται "το πάτωμα της τουαλέτας δεν έχει σχεδιαστεί για να υποδέχεται το σπέρμα σας".
Μάλιστα, όπως τονίζεται, δεδομένου πως η υπερβολική ποσότητα σπέρματος λεκιάζει τα πλακάκια σε βαθμό που να απαιτείται επαγγελματικός καθαρισμός, κάτι που κοστίζει μερικές χιλιάδες λίρες, αν αυτή η συνήθεια συνεχιστεί θα έχει αντίκτυπο στα δίδακτρα του επόμενου έτους.
"Είναι τα δικά σας χρήματα" καταλήγει η ανακοίνωση και παρακαλεί όποιον βαριέται και θέλει να αυνανιστεί να πάει σπίτι του και να μη το κάνει σε χώρους του Πανεπιστημίου.
Τέλος, στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται πως η γραμματεία της βιβλιοθήκης μπορεί να λύσει οποιαδήποτε απορία επί του θέματος!


e-go.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου